Nosaltres

Eva Fernández

És arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) des de 2005 i fundadora de Eva Arquitectura des de 2007. És diplomada en Arquitectura Legal i Forense (DALF) per la Universitat Pompeu Fabra, membre de la Agrupació d’Arquitectes Experts Pericials i Forenses de Catalunya formant part de la llista de Pèrits Judicials de Catalunya. Postgrau en Programa d’Intensificació en Project management per l’Escola SERT- COAC. A més, ha realitzat nombrosos cursos com Valoracions hipotecàries (ESCOLA SERT – COAC), CTE: Codi Tècnic de l’Edificació (ESCOLA-SERT – COAC), Certificació i Planificació energètica dels Edificis (COAC), Dictàmens Pericials (AAEPFC:  Agrupació d’Arquitectes Experts Pericials i Forenses), Lesions en la Edificació (AAEPFC), Les immissions, les servituds i les relacions de veïnatge en el sector de la construcció (AAEPFC), CE2 Nou procediment de Qualificació Energètica per a edificis d’habitatges (COAC) i Google SketchUp 8+Kerkythe​a (ASIMPLY).

Abans d’iniciar l’aventura d’obrir un despatx d’arquitectura propi va treballar a altres despatxos com BB&GG, SCL  (Beth Galí, arquitecte) (2002-2003), Bolao baró, SCL (2003-2004) i Bargués idees i projectes, S.L. (2004-2009).

Ha participat en els següents concursos:

  • Concurs Internacional Reus-Gaudí: Primer Premi. Basat en la urbanització de la rambla de Reus i d’una Plaça Pública al centre de la ciutat.
  • Dublin Docklands Tower: Finalistes. Basat en la urbanització i edificació d’un nou pla parcial a la zona dels molls de la ciutat i Racons.
  • Públics: FAD (2004). Basat en la reestructuració de diferents racons públics de la ciutat de Barcelona.

Cristina Fernández

És ambientòloga per la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona des de 2009 i forma part de l’equip d’Eva Arquitectura des de 2013. És Màster Europea en Gestió i Restauració del Medi Natural per la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona des de 2010.

Des de 2008 va estar col·laborant científicament amb el Departament de Fisiologia vegetal de la Universitat de Barcelona com a ambientòloga en projectes cientifico-tècnics encarregats per la Diputació de Barcelona en els parcs naturals del Sant Llorenç del munt i l’obac i garraf. A més, ha estat col·laborant com a investigadora científica en l’estudi “Evolució de la vegetació herbàcia a mig termini en pedreres de roca calcària en fase de restauració” coordinat pel Departament de Fisiologia Vegetal de la Universitat de Barcelona, la Fundació Bosch i Gimpera i el Projecte Europeu EcoQuarry, en col·laboració amb les empreses CEMEX, Cementos Molins, UNILAND i PROMSA durant 2010.

A la vegada i abans de treballar amb EVA arquitectura  va treballar com a ambientòloga en diferents empreses implantant nous sitemes de recollida de residus. Ha estat ponent Ponent a la VII Trobada de Científics de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, organitzada per la Gerència de Serveis dels Espais Naturals de la Diputació de Barcelona al Parc Audiovisual de Catalunya, amb l’estudi de la regeneració natural de Pinus nigra subsp. Salzmanni al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac (novembre de 2009). Membre de la llista de perits judicials ambientòlegs de Catalunya. Curs de peritatges ambientals, Col·legi Oficial de Ambientòlegs de Catalunya.