REHABILITACIÓ I AMPLIACIÓ D’UN HABITATGE UNIFAMILIAR ENTRE MITGERES A CORNELLA

portada

Autors: Eva Mª Fernández Giménez, Arquitecta

Col·laboradors: Juan Luis Maldonado, Arquitecte Tècnic i Xavier Falguera Valverde, Arquitecte Tècnic, consultor d’estructures.

Promotor: Particular per a ús privat

Superfície de rehabilitació: 234 m2.

Superfície ampliada: 64,20m² de superfície construïda d’habitatge.

Situació: Cornella de Llobregat (Barcelona)

Data de Projecte i finalització: 2017- En construcció.

Descripció:

Projecte de rehabilitació amb ampliació d’un habitatge unifamiliar entre mitgeres, format per planta baixa (destinada a aparcament i sala amb sortida directa al jardí) més planta primera i planta segona destinades a habitatge.

Planta Baixa amb dos accessos, un per l’aparcament i un per l’accés de vianants, que arriba a un vestíbul del que neix l’ascensor practicable i l’escala que comunicarà verticalment el carrer amb les dues plantes pis.

Planta Primera, que hi trobem la sala-menjador que dóna a una terrassa situada al pati interior d’illa i un safareig que donen a la façana principal, també  hi haurà un bany amb inodor i lavabo.

Planta Segona que hi trobem tres habitacions, dos banys i una terrassa que dóna al pati interior d’illa i a la que s’accedeix des de l’habitació principal.