REHABILITACIÓ D’UN HABITATGE UNIFAMILIAR ENTRE MITGERES A MOLINS DE REI

portada

Autors: Eva Mª Fernández Giménez, Arquitecta

Col·laboradors: Xavier Falguera Valverde, Arquitecte Tècnic, consultor d’estructures.

Promotor: Particular per a ús privat

Superfície de rehabilitació: 215m².

Situació: Molins de Rei. (Barcelona)

Data de Projecte i finalització: 2017- 2018.

Descripció:

Projecte de rehabilitació d’un habitatge unifamiliar entre mitgeres amb jardí a la part posterior.

En planta baixa amb dos accessos un per l’aparcament i un per l’accés de vianants, que arriba a un vestíbul del que neix l’escala que comunicarà verticalment el carrer amb les dues plantes pis hi ha l’aparcament, el rebedor, i una sala amb sortida directa al jardí, on es va construir una piscina.

En planta primera, que hi trobem la sala-menjador, una cuina i un bany, i una terrassa que dóna al pati interior.

I en planta segona, hi trobem 3 habitacions, una suite amb bany i dos individuals i un bany.