PROJECTE PER A LA REHABILITACIÓ I AMPLIACIÓ D’UN HABITGATGE UNIFAMILIAR ENTRE MITGERES I PER A LA CONSTRUCCIÓ D’UNA PISCINA

Autors: Eva Mª Fernández Giménez, Arquitecta.

Col·laboradors:  Juan Luis Maldonado, Arquitecte Tècnic i Xavier Falguera Valverde, Arquitecte Tècnic, consultor d’estructures.

Promotor: Particular per a ús privat.

Superfície construïda: 242,60 m2 .

Superfície ampliada: 13,31 m2 de la superfície construïda.

Situació: Sant Joan Despí. (Barcelona).

Data de Projecte i finalització: 2018 – En construcció.

Descripció:

Es tracta d’una rehabilitació i ampliació d’un habitatge unifamiliar entre mitgeres situat al carrer Major número 61 format per planta baixa mes planta primera i unes golfes.

La rehabilitació consisteix en:

  • A la planta baixa s’enderrocarà un volum amb una superfície de 26,94 m2. La planta tindrà una zona d’aparcament i una altra zona destinada a habitatge, on hi haurà un bany, un safareig i una sala-cuina-menjador amb sortida directa al jardí situat a la part posterior de la parcel·la. La sala-cuina-menjador, tindrà un triple espai, que comunicarà les altres dos plantes.
  • A la planta primera, tan des de l’escala com des de l’ascensor practicable, arribem a un distribuïdor que dona accés a dues habitacions que donen a la façana principal, a un bany practicable i a una habitació amb vestidor i un bany que té sortida a un balcó situat al pati interior d’illa.

A l’espai que queda entre la coberta inclinada i el forjat de la planta primera s’utilitzarà com a golfes, al que s’arribarà mitjançant l’escala o l’ascensor practicable, que arribem a un distribuïdor, una sala, bany i un traster.