CONSTRUCCIÓ DE 5 HABITATGES UNIFAMILIARS EN FILERA

Autors: Eva Mª Fernández Giménez, Arquitecta.

Col·laboradors: Antoni Sagristà Canals, Arquitecte Tècnic i Xavier Falguera Valverde, Arquitecte Tècnic, consultor d’estructures.

Promotor: SQ Habitatges El Mirador, S.L.

Superfície construïda: 1.501,18 m2 en una parcel·la de 1.162 m2.

Situació: Sant Quirze del Vallés (Barcelona)

Data de Projecte i finalització: 2016 – 2018

Descripció:

Projecte de nova construcció de 5 habitatges unifamiliars en filera amb aparcament, piscina i amb acondiciament de la parcel·la. Els habitatges estan formats per una planta soterrani, destinada a aparcament, mes una planta baixa i dues plantes pis, en les que es desenvolupa el programa funcional dels habitatges.

A la planta baixa hi trobem la sala-menjador i una cuina oberta, però amb la possibilitat de tancar-se mitjançant dues grans portes de vidre. A la planta primera hi trobem tres habitacions dobles, una d’elles tipus suite, i un bany i a la planta segona hi ha un espai diàfan que dóna a una gran terrassa.

Al jardí posterior de la parcel·la, que està totalment orientat al sud, i al que es te accés des de la sala-menjador a través d’una gran balconera,  s’hi construirà una piscina per a cada habitatge